Velkommen til Tranby Tannlegesenter

Vi holder til i lyse og hyggelige lokaler i Dølasletta 7 (samme bygg som Tranby legesenter, Lier klinikken fysioterapi), 2 minutters gange fra Hennumhagan bussholdeplass.

Våre verdier er kvalitet, trygghet, tilgjengelighet, smertefri behandling.

Les mer

Hyggelige og innbydende lokaler

Tranby Tannlegesenter har hyggelige og innbydende lokaler, og utstyr som er moderne og av topp kvalitet. Med tannleger som er lidenskapelig opptatt av tenner, og med mange års erfaring, er våre pasienter i de beste hender. Vi er oppmerksomme på pasientens behov og velvære under besøket.

Tannlegevakt

På Tranby tannlegesenter tilbyr vi tannlegevakt.

Tannbehandling

Vi tilbyr ulike former for tannbehandling blant annet usynlig tannregulering (invisalign), tannbleking, fyllingsterapi, rotfylling, protetisk behandling, kirurgisk fjerning av visdomstenner og behandling av tannkjøttsykdommer. Vi har også bred kompetanse med smertebehandling og behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Vi lytter til deg

Det er viktig for oss at alle våre pasienter opplever kvalitet, omsorg og samvittighetsfull behandling. Vi tar oss god tid til å lytte og forstå hva deres behov er. Dog er vi meget opptatt av å være et senter som leverer gode tjenester til en fornuftig pris.

Kvalitet

Vi har høy kompetanse med mange års erfaring innen forebyggelse og tannbehandling.Vi er servicinnstilte ,lytter til deg og tar deres behov og valg av behandling på alvor. Hos oss får du kvalitet tannbehandling til en fornuftig pris.

Trygghet

Hos oss får du smertefri behandling samt kun det som trengs av tannbehandling. Har du tannlegeskrekk så hjelper vi deg med å få bedre opplevelse med tannbehandling slik at du kan bli kvitt problemet.

Tilgjengelighet

På Tranby tannlegesenter strekker vi oss for å være tilgjengelige for våre pasienter. Vi har lange åpningstider slik at du som pasient kan treffe timeavtale som passer deg ,også utenom ordinær arbeidstid. Vi har også tannlegevakt hvis du har behov for en akutt time.

Smertefri behandling

Tannbehandlingen trenger ikke å gjøre vondt lenger. Tranby tannlegesenter tilbyr ulike alternativer som kan gi våre pasienter en smertefri behandling. Vi tilbyr ulike premedikasjons metoder og gode lokalbedøvelser i form av væske og gel. Nøkkelen til en behandling uten smerte er først og fremst en åpen og god dialog med deg som pasient.

Ta kontakt for en uforpliktende og gratis konsultasjonstime.