Har du tannlegeskrekk?

Du er ikke alene. Mange er redd for å gå til tannlegen. Dessverre er det også mange som ikke går til tannlegen på flere år på grunn av tannlegeskrekk.

Les mer

Vi lytter til deg

Vi tar oss god tid til å lytte til deg og gjør alt for at du skal føle deg trygg. Vil du at vi skal stoppe under tannbehandlingen gjør våre tannleger det, uansett om du lurer på noe eller om du skulle føle ubehag.

Bli kvitt tannlegeskrekken

Tranby Tannlegesenter utfører ulike tannbehandlinger på en smertefri og mer moderne måte for at du som pasient skal bli kvitt din tannlegeskrekk. Sprøyter, lukt, lyd, boring og frykt for smerte ved tannbehandling er ofte fellesnevneren hos pasienter med tannlegeskrekk.

Tannlegeskrekk gjør ofte at du som pasient kommer inn i en ond sirkel på grunn av din odontofobi. Dette gjør at du igjen unngår tannlegebesøk og situasjoner der du burde ha vært hos en tannlege for tannbehandling. Selv om du som regel har god innsikt i din egen tannhelse – skammer du deg over den. Negative erfaringer oppgir mer enn 70% av de som lider av tannlegeskrekk som grunn til sin odontofobi.

 

Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon.