Usynlig tannregulering med invisalign

Invisalign er tilnærmet en usynlig tannregulering for voksne med avtagbare gjennomsiktige skinner som nesten umulig å oppdage under bruk.

Les mer

Ditt smil er en investering i deg selv

De fleste former for feilstilling av tenner/tannstillingsproblemer kan behandles med invisalign. Eksempler på tannstillingsproblemer er: Transstilling, overbitt,dypbitt, åpenbitt, underbitt, og for stort mellomrom. Invisalign tannregulering er en mer komfortabel behandling enn tradisjonell tannregulering med metallklosser festet på tennene, raskere behandling og lettere å opprettholde en god munnhygiene gjennom behandlingsprosessen.

Se resultatet før behandlingen starter

Invisalign gir deg muligheten til å se resultatet gjennom en 3D animasjonsfilm «clincheck video-plan» før behandlingen starter. Invisalign består av en rekke gjennomsiktige skinner som brukes i 1-2 uker , deretter kan du selv bytte over til en ny skinne. Du trenger normalt å gå til tannlegen hver 6-8 uke til kontroll. Skinnene skal tas ut ved måltid og renhold av tennene, normalt skal de sitte på 22 timer i døgnet.

Behandlingstid

Behandlingsforløpet varer i 6-12 mnd, avhengige av ditt tannstillingsfeilen og behandlingsplan. I noen enkelte kasus kan behandlingen kortes ned. Etter avsluttet behandling holdes tennene på plass ved hjelp av en retensjonstreng som skal limes på baksiden av tennene eller ved bruk av en gjennomsiktig nattskinne. Vi følger opp alle våre pasienter etter avsluttet behandling.

Oppnå smilet du har drømt om

Med invisalign kan du oppnå smilet du alltid har drømt om. Tranby tannlegesenter tilbyr gratis konsultasjonstime, samt ulike behandlingsforslag hvor du ikke trenger å betale hele beløpet med en gang.

Ta kontakt med oss på tlf 31411100 for en gratis konsultasjons time